Deskundig & Persoonlijk
bittemann_web_balk_4
bittemann_web_balk_2
bittemann_web_balk_3
bittemann_web_balk_6
bittemann_web_balk_7

Onze tandartspraktijk

Bij Tandartspraktijk Bittermann helpen we u met het gezond houden en zo nodig weer gezond maken van uw gebit. Met twee behandelkamers en een gezellige wachtruimte is de sfeer ongedwongen, rustig en persoonlijk. U kunt voor alle tandheelkundige zorg bij, tandartspraktijk Bittermann terecht. Kunnen we een behandeling (deels) niet zelf uitvoeren, dan regelen wij voor u een verwijzing naar één van onze gespecialiseerde collega’s uit ons professionele netwerk.

Missie

Net als elke arts streven ook wij naar het gezond houden en maken van mensen. Hierbij hebben we oog voor het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen. Persoonlijke aandacht vinden we erg belangrijk, zodat u zich comfortabel, geïnformeerd en begrepen voelt wanneer u bij ons in de stoel ligt. De menselijke maat staat bij ons centraal en wij zien het als onze opdracht om u bewust te maken van de waarde van een gezond gebit. Ons werk is geslaagd als u beseft hoe waardevol uw gebit is voor uw algemene gezondheid.

We handelen op basis van de best beschikbare informatie en maken dus gebruik van de kennis en ervaring van andere professionals én van recente wetenschappelijke inzichten. Op deze wijze houden wij ons aan de kwaliteitsnormen van de KRT, het Kwaliteitsregister Tandartsen, waarvan wij lid zijn. In het verlengde hiervan volgt iedereen in ons team bij- en nascholing.

Sluiten