Deskundig & Persoonlijk
bittermann web balk 1

Team

IMG_6479

Dirk Bittermann werkt 37 jaar als tandarts. Na zijn afstuderen vestigde hij zich in Giessenburg. Zijn liefde voor de algemene tandheelkunde verdween nooit. Nog altijd werkt hij met veel plezier en enthousiasme in zijn praktijk en denk hij er niet aan om te stoppen. Naast de praktijk heeft hij altijd functies bekleed binnen de universiteit. Zo gaf hij vele jaren onderwijs aan tandartsen en mondzorgkundigen. In het verleden was hij hoofd van de polikliniek tandheelkunde Kinderen van het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Als staflid van de afdeling Bijzondere Tandheelkunde van het UMC Utrecht doceerde hij bovendien collega-tandartsen die zich in kindertandheelkunde differentiëren.

BIG-nummer Dirk: 49019996302

IMG_6453 3

De meeste kinderbehandelingen worden in onze praktijk uitgevoerd door Lietje Bittermann-ter Pelkwijk. Na haar afstuderen, 36 jaar geleden, heeft ze altijd binnen de kindertandverzorging gewerkt. Ook was ze, naast het werk in de praktijk, lange tijd docent bij de afdeling Preventieve Tandheelkunde in Utrecht, alwaar ze ook onderzoek verrichtte.

Naast het praktijkwerk ‘aan de stoel’ bekleden beide tandartsen verschillende bestuursfuncties binnen de tandheelkunde. Hierdoor kunnen ze altijd terugvallen op een groot professioneel netwerk en worden ze voortdurend uitgedaagd hun ideeën over de tandheelkundige beroepsuitoefening te toetsen.

Geregistreerde kindertandartsen
Zowel Dirk Bittermann als Lietje ter Pelkwijk zijn kindertandartsen. Beiden zijn geregistreerd in het register van de European Academy of Pediatric Dentistry; het Europese register voor erkende kindertandartsen.

BIG-nummer Lietje: 59023217302

IMG_6441 3

Arnelle van de Sande | assistente en praktijkmanager
Werkzaam sinds: november 1989
‘Ik werk al 33 jaar in deze praktijk. In het begin vooral als stoelassistente bij mevrouw Bittermann en later bij de heer Bittermann. In de loop der jaren kreeg ik er administratieve taken bij en groeide ik toe naar mijn (tweede) functie als praktijkmanager.’

IMG_6471 2

Conny Tukker | assistente
Werkzaam sinds: januari 2009
‘Ik vind het leuk om in een echte dorpspraktijk te werken. We hebben een klein team waardoor we onderling, zowel met elkaar als met de patiënten, veel contact hebben.’

IMG_6440 3

Hanneke van Till | preventieassistente
Werkzaam sinds: maart 2001
‘Ik vind het ontzettend leuk om mensen te kunnen helpen hun gebit beter te leren verzorgen en te onderhouden.’

IMG_6451 3

Lia den Edel | tandartsassistente
Werkzaam sinds: juni 2016
'Ik vind het leuk om met mensen om te gaan. Het is een fijn team om mee samen te werken.'

Sluiten